MariŽt Meijer

C. Schuurmanhof 6
1106 WR Amsterdam
Telefoonnummer: 06-20849476
E-mail: info@voetspirit.nl
KvK-nummer: 34295675
Lidnummer 6653
Even voorstellen Voetreflexologie Massage Ervaringen Tarieven Route
Behandelwijze Behandelwijze


Welkom bij Voetspirit!

Ruim 15 jaar geleden ben ik (MariŽt Meijer, 1963) cursussen en trainingen gaan volgen voor zelfontwikkeling. Lichamelijk contact en massage was daarin vaak een belangrijk onderdeel. Ik merkte toen al dat ik een goed ontwikkeld intuÔtief vermogen heb en soms kan aanvoelen waar iemand pijn of een blokkade heeft.

Toen ik zelf voor het eerst een voetreflexbehandeling kreeg was ik erdoor getroffen dat ik me na afloop zowel lichamelijk als geestelijk heel ontspannen voelde. Ook tijdens de behandeling voelde ik dat er veel gebeurde. Alsof je letterlijk en figuurlijk op diep niveau wordt geraakt. Het feit dat de behandeling zo doorwerkte op mijn totale gesteldheid vond ik heel pakkend.

In oktober 2007 heb ik mijn diploma behaald voor de beroepsopleiding bij de BER (Bond voor Europese Reflexologen) tot Voetreflexoloog. Ik ben lid van de BER. (www.reflex-ber.nl) Voetspirit is de naam die ik aan mijn praktijk heb gegeven, omdat de Voet belangrijk is tijdens de behandeling en Spirit betekent geest/kracht en vuur. Dat spreekt me aan omdat het als mens fijn is om je energiek, vrij en krachtig te voelen!

Het was fijn om van een kamer op de eerste etage in ons huis een mooie lichte behandelkamer te maken. Met zorg heb ik een comfortabele massagetafel uitgezocht. Een rustig muziekje, heerlijke aromageur en de voetreflexbehandeling zorgen ervoor dat er een diepe ontspanning en (ver)werking ontstaat in lichaam en geest. Het is fijn om het zelf te ervaren!


Voor mensen die allergieŽn hebben is het denk ik fijn te weten dat er in ons huis niet wordt gerookt.

Zie ook het artikel in De Echo van 11 juni 2008.


© Sophie Villerius