MariŽt Meijer

C. Schuurmanhof 6
1106 WR Amsterdam
Telefoonnummer: 06-20849476
E-mail: info@voetspirit.nl
KvK-nummer: 34295675
Lidnummer 6653
Even voorstellen Voetreflexologie Massage Ervaringen Tarieven Route
Behandelwijze Behandelwijze


Ervaringen

Sinds juli 2008 ben ik een keer of 7 bij MariŽt geweest voor een voetreflex behandeling voor het gevoel uit balans te zijn na depressie en pfeiffer. Wat de behandelingen me opleveren zijn een diepe ontspanning die te vergelijken is met datgene wat je na heel veel oefenen op een moment bij mediteren bereikt; alsof je van een afstandje naar al je gedachten kijkt maar er eens even niets meer mee hoeft, heerlijk. Ook helpt het me op een bepaalde manier om de signalen van mijn lichaam opnieuw te duiden. Verder ervaar ik een intensieve aandacht van MariŽt voor, na en tijdens de behandeling. Daarnaast heeft MariŽt een massagetafel, die iets breder is dan een normale tafel, het voelt warmer, en ligt comfortabeler, ik heb niet het gevoel dat ik op de randjes lig. Voetreflex is voor mij een uurtje genieten van aandacht alleen maar voor mij. Dank je wel MariŽt!

Anjo


Ik kon nog slechts 10 minuten wandelen, moest mijn been optillen om in de auto te stappen. Advies van de dokter: pijnstillers en eventueel met een stok lopen.
Na ca. 5 behandelingen bij MariŽt loop ik alweer een uur en stap moeiteloos de auto in. Fijn om pijnloos door het leven te gaan. Bedankt MariŽt.

Mevrouw C. B. ( 77 jr)


© Sophie Villerius